“Style is something each of us already has, all we need to do is find it”

                                                      Diane von Furstenberg 

(Stil je nešto što svatko od nas već ima, samo ga treba pronaći)

svarun-world-usluge

Razmišljate trebali vam netko tko će vam pomoći u pronalaženju svog stila?

Ako se ikad osjećate kao da nemate što obući, a stojite ispred prepunog ormara, ako ste duboko uvjereni da pored svega što imate stalno nosite iste stvari i izgledate isto, dolazite doma punih vrećica nove odjeće, a ipak drugo jutro ništa ne možete iskombinirati? Najradije bi sve sastanke odrađivali preko zooma da ne morate voditi brigu oko toga što ćete obući, a odlazak u kupovinu vam je zamoran i smatrate ga gubljenjem vremena.

Nudimo vam vrlo jednostavno i praktično rješenje. Trebate stručnjaka koji će nepristrano procijeniti koji modeli odjeće vam dobro pristaju, kakve boje bi trebali nositi, kako kombinirati postojeću garderobu i što kupiti da nadopunite ono što vam nedostaje. Trebate modnog savjetnika.

 

 

Modni savjetnik je profesionalni stilist koji pomaže klijentima da razviju ili poboljšaju svoj osobni i/ili profesionalni image. https://www.svarunworld.hr/svarun-world/stil

Započinjemo upoznavanjem i razgovorom o stvarima koje želite promijeniti, nadopuniti ili izbacit iz svog izgleda.

Kada mi izložite svoju situaciju, ponuditi ću vam nekoliko rješenje između kojih ćete izabrati što vam najbolje odgovara.

svarun-world-usluge-organizacija-ormara

ORGANIZACIJA ORMARA

Koliko ste se puta zatekli gledajući u svoj pretrpani ormar, a opet duboko uvjereni da nemate što obući?

Vjerujte mi, niste jedina, a ova je usluga namijenjena upravo takvim slučajevima.

Posvetimo se kompletnom pregledu postojeće garderobe, kombiniramo i razradimo sve mogućnosti i prema potrebi i vašim željama predložimo nadopunu odjeće, cipela i modnih dodataka. Ovo je u punom smislu riječi poduhvat, i trebate izdvojiti između 4 i 6 sati svoga vremena da bismo sve odradili kako treba.

Dok isprobavate fotografiramo kombinacije s kojima smo zadovoljne, tako da se po potrebi možete podsjetiti. Kada smo sa svime gotovi radimo rezime u kojemu je naglasak na odjeći ili modnim dodacima koje je potrebno kupiti da biste najbolje iskoristili već postojeću garderobu.

ŠTO ZNAČI IZRAZ CAPSULE WARDROBE?

Cijena usluge je 33 EUR po satu

PERSONALIZIRANI SHOPPING

Ovu uslugu možemo odraditi zasebno ili ju kombinirati s uslugom Organizacije ormara.

Za vas ovaj način kupovanja ima dvije velike prednosti.  Za vas štedimo vrijeme i novac. Vrijeme, zato što ste pošteđeni nepotrebnog hodanja i obilaska cijelog niza trgovina, a novac, jer smo unaprijed odučili točno što vam treba i samo to tražimo.

Kada zajedno ustanovimo što vam je potrebno, bilo da se radi o nadopuni već postojećih komada ili tražite potpuno novu kombinaciju, krećemo u potragu.

Oslonite se na nas i prepustite našem stručnom vodstvu, jer točno znamo gdje tražiti.

Cijena usluge je 53 EUR po satu.

svarun-world-usluge-personalizirani-shopping

KONZALTING

Usluga konzaltinga se odnosi na dva do tri sastanka na kojima se posvećujemo određenom užem području u vezi kojega trebate savjet.

Prepustite se našem iskustvu i budite uvjereni da ćemo za vas riješiti sve nedoumice.

Cijena usluge je 40 EUR po satu.

MENTORING

Pod mentoringom podrazumijevamo opsežnije promjene ili osmišljavanje vašeg potpuno novog stila. Ovom uslugom objedinjujemo dugogodišnje iskustvo i stručno vodstvo, a obuhvaća analizu ormara, preporuke za promjene i nadopune koje je potrebno izvršiti, personaliziranu kupovinu, te isprobavanje kupljenoga i eventualno kombiniranje sa već postojećom garderobom.

Ovo je najobimnija usluga u našoj ponudi, ali puno ćete naučiti o samoj sebi. Kada završimo znat ćete koji modeli vam pristaju, što s čime kombinirati, kakve boje vam najbolje stoje i što odjenuti za koju prigodu.

Izgledat ćete sjajno, a  osjećat se još bolje!

Cijena usluge je 33 EUR po satu.

Za sva pitanja ili rezervaciju svog termina obratite nam se putem kontakt obrasca ili na info@svarunworld.hr