Pisanje tekstova za web i blog, kreiranje PR članaka

U današnjem digitalnom dobu, kvalitetan sadržaj je ključan za privlačenje i zadržavanje klijenata. Mi vam možemo pomoći u tome! Naš tim iskusnih pisaca kreira vrhunske tekstove koji će privući pozornost vaše ciljne publike i ostaviti snažan dojam.

Svi naši tekstovi su napisani prema vašim specifičnim zahtjevima i potrebama, tako da možete biti sigurni da će sadržaj biti potpuno prilagođen vašoj tvrtki. Naš cilj je stvoriti tekstove koji će pomoći vašoj tvrtki da se istakne i postigne uspjeh.

Stoga, ako tražite visokokvalitetan sadržaj koji će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve, obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas i recite nam kako vam možemo pomoći u rastu vaše tvrtke.

Izrada opisa proizvoda i usluga

Kada se radi o prodaji proizvoda i usluga, ključan je dobar opis. Kvalitetan opis proizvoda ili usluge može uvelike utjecati na odluku kupca i pomoći vam da postignete veću prodaju.

Kreiramo opise proizvoda i usluga koji su informativni, privlačni i uvjerljivi. Mi se trudimo da svaki opis koji napišemo bude u potpunosti prilagođen vašim specifičnim zahtjevima i potrebama.

Znamo koliko je važno stvoriti opise koji će naglasiti ono što vaš proizvod ili usluga čini posebnim i jedinstvenim, i to je ono što se trudimo postići za svakog našeg klijenta.

Izrada sadržaja web stranice

Želite li privući nove posjetitelje na vašu web stranicu i zadržati postojeće, ključno je imati kvalitetan i relevantan sadržaj. Upravo zato nudimo usluge izrade web sadržaja koji će privući pažnju vaše publike i istaknuti vas u mnoštvu konkurentskih stranica.

Bez obzira trebate li opisati svoje proizvode i usluge, napisati blogove koji će zainteresirati vašu publiku ili kreirati optimizirane tekstove za vašu web stranicu, mi smo tu da vam pomognemo.

Koristimo najnovije alate i tehnike kako bismo izradili sadržaj koji će odgovarati ključnim riječima i frazama relevantnim za vašu industriju, pomoći vam u povećanju vidljivosti na tražilicama te privući više posjetitelja na vašu stranicu.

Izrada web sadržaja zahtijeva strateški pristup i razumijevanje potreba vaše publike. Zato smo tu da vam pružimo profesionalne usluge pisanja sadržaja koji će poboljšati vašu online prisutnost i povećati vašu uspješnost.

Pisanje bloga

Bloganje je danas jedan od najvažnijih načina komunikacije s publikom. Kvalitetni blogovi mogu vam pomoći da se povežete s vašom ciljanom publikom, izgradite vjerodostojnost i steknete lojalne klijente.

Kreiramo blogove koji su informativni, privlačni i korisni za vašu publiku. Svaki naš blog je originalan, dobro istražen i uvjerljiv, u potpunosti prilagođen vašim specifičnim  zahtjevima i potrebama, pa će kao takav privući pažnju vaše publike i pomoći vam da se istaknete u moru drugih blogova.

Pored toga naši su blogovi optimizirani za tražilice i ključne riječi, što će pomoći vašem blogu da se istakne u tražilicama i dođe do većeg broja čitatelja.

Profesionalne fotografije

Fotografije su ključni elementi uspješne web stranice. One ne samo da privlače pažnju vaše publike, već pomažu u poboljšanju korisničkog iskustva, stvaranju emocionalne veze s publikom i poboljšanju prodaje.

Kvalitetne fotografije su važne jer mogu predstaviti vašu tvrtku i proizvode u najboljem svjetlu i na način koji će privući pozornost i pomoći potencijalnim kupcima da donesu odluku o kupnji.

Kada vaša publika vidi kvalitetnu fotografiju koja prikazuje vaš proizvod ili uslugu na najbolji mogući način, to će ih potaknuti da razviju osjećaj povjerenja i povezanosti s vašom tvrtkom.

Korisničko iskustvo također se poboljšava korištenjem kvalitetnih fotografija. One čine web stranicu vizualno privlačnom i olakšavaju navigaciju po stranici. Fotografije također pomažu u stvaranju identiteta vaše tvrtke i brenda te poboljšavaju prepoznatljivost.

Važno je napomenuti da fotografije također imaju utjecaj na SEO. Uz korištenje ključnih riječi u alt tagovima, fotografije mogu poboljšati rangiranje vaše web stranice u tražilicama.

Konačno, fotografije pomažu u poboljšanju prodaje. Kvalitetne fotografije mogu potaknuti publiku da donese odluku o kupnji. One mogu pomoći u stvaranju osjećaja povjerenja i sigurnosti te pružiti potencijalnim kupcima bolji uvid u proizvod.

Usluge prijevoda

Bez obzira trebate li prevesti tekstove koje smo mi za vas pripremili ili već postojeću web stranicu, blog objavu, marketinški materijal ili bilo koji drugi tip web sadržaja, mi imamo stručnost za pružanje rezultata koje trebate. Razumijemo važnost jasnog i učinkovitog prijenosa vaše poruke vašoj ciljanoj publici, te blisko surađujemo s našim klijentima kako bi se osigurala preciznost i točnost prijevoda.

Specijalizirani smo za prijevode web tekstova s hrvatskog na engleski, njemački i talijanski jezik. Naš tim iskusnih prevoditelja osigurava najvišu razinu točnosti i kvalitete za svaki projekt poštujući važnost rokova.

Osvrt na dosadašnje radove

Svarun World je relativno mlada tvrtka na području izrade tekstova za web, ali se trudimo biti uključeni u što šire područje kako bi naša profesionalnost došla do izražaja.

Iz suradnje s udrugom „Women in Adria“ proistekli su mnogi tekstovi o stilu za poslovne žene koji su za sobom povukli stvaranje članaka za naš blog koji govore o modi, nakitu i ženama. Ti su se blogovi dopali nekolicini proizvođača odjeće i nakita za koje su nastali web tekstovi  kojima su njihove stranice i objave dobile novu publiku.

Pisanje o modi izrodilo je blogovima o cipelama, torbama i nakitu, ali i o tetoviranju i ukrašavanju tijela. Iz pisanja za jednu od prvih hrvatskih čokolaterija nastale su priče o čokoladi, sladoledu, kavi, čaju i začinima, a pisanje web sadržaja za dvije destilerije potaknulo je priču o nastanku i vrstama coctaila.

Suradnja s Hrvatskom udrugom za boje bila je motiv za pisanje bloga o bojanju pisanica i nošenju zelene boje za Dan st. Patrika, a stvaranje tekstova za obrt koji se bavi izradom predmeta od maslinovog drva bio je inspiracija za blogove o hrani.

Svaka tvrtka s kojom smo surađivali potaknula je pisanje  zabavnih blogova koje možete pročitati na našoj stranici.