Svarun World

TJEDAN DANA NAKITA

Evo jedan, za promjenu, čisto komercijalni blog u kojem se nadam da ćete uživati i oprostiti mi što ponekad moram promovirati svoju firmu.

Već znamo koliko nakitom možemo dopuniti svaku odjevnu kombinaciju, koliko možemo uživati noseći ga ili darujući komade nekome do koga nam je stalo.

I same se ponekad bolje osjećamo noseći nakit, i to ne samo zato što nam se sviđa, već i zato što poludrago kamenje od kojega je izrađen ima određena svojstva koja vrlo pozitivno utječu na naš organizam.

Počnimo od NEDJELJE – dana kad bi se trebali opuštati i odmarati, po mogućnosti u prirodi, na ukusnom ručku kojega nismo nužno same pripremile (tim je veći gušt).

Narukvica Michelle je šarena ljetna rapsodija perli izrađenih od magenta i zelenog ahata, jaspisa, zoisita, staklenih kristalića, lava kamena, zelenog avanturina i cherry kvarca u spoju s maslinovim drvetom i filigranski izrađenim elementima.

Za ahat kažu da nam omogućava vidjeti ljepotu u svemu što nas okružuje, kristali dimnog kvarca nam donose životnu radost, aventurin je simbol trajne i neraskidive veze čovjeka sa prirodom, a zoisit je kamen koji poboljšava vitalnost. Lava kamen nas uzemljuje i daje nam fizičku i mentalnu stabilnost, a legende kažu da su maslinu stvorili bogovi.

Vjerujem da nam je to dovoljno za jednu mirnu nedjelju.

PONEDJELJAK

Ponovno radni tjedan, budimo čvrste kao mramor i mudre poput sove.

UTORAK

Grabimo dalje pune vitalnosti i elana. Amazonit nam donosi ravnotežu, pojačava našu intuiciju, kreativnost i intelekt, a biseri  daju samopouzdanje, mudrost i uklanjaju stres.

Upravo nam to nam treba u utorak.

SRIJEDA

Sredina tjedna, potpuno smo aktivne i svi senzori su nam uključeni. Nosimo crvene koralje koji su simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti.

ČETVRTAK

Vrijeme je za nezaboravnu prozračnu ljepotu Akvamarina kojim stabiliziramo energiju, jačamo um i sposobnost zaključivanja i time olakšavamo donošenje odluka.

Ovom ogrlicom podignut ćete svaki jednostavan odjevni predmet za koji ste se odlučili.

PETAK

Danas se oblačimo malo ležernije i ako imamo sreće, već se možemo opustiti i polako razmišljati o predstojećem vikendu noseći tirkizne naušnice kojima privlačimo novac, blagostanje i radost.

Prava poruka za kraj radnog tjedna.

SUBOTA

Konačno vikend, vrijeme za nabavku, kavicu s prijateljicama ili što god nam pričinja zadovoljstvo.

Opuštene smo i zadovoljne gdje god smo krenule, a svoj izgled upotpunjujemo jednom od narukvica iz kolekcija  CHIQUITITA, razigranih boja i toplih tonova drva masline, poput Ruby.

Mediteranska rapsodija zelenih i ljubičastih perli jaspisa, lava kamena, ametista, aventurina, staklenih kristala i amertina pridonose osjećaju smirenosti, spokoja i zadovoljstva.

Back to list