Blog, Svarun World

Korona i Božić

Da mi je ikada u životu netko rekao da neću moći, kako spada, uživati u božićnom shopingu, proglasila bih ga ludim, i rekla da nema šanse da ne prekopam sve, dostupne i nedostupne trgovine kad jednom krenem u potragu za poklonima. Ali, eto korone i upravo to se dogodilo.

 I što sad?

Fotelja, dekica, čaša vina (može i šalica sa kuhanim) i krenimo u Svarun World.

ORIGINALAN  NAKIT – Kod Perle ćete naći unikatan nakit ili male serije od 2 do 5 komada. Naušnice sa tirkizom i koraljima, narukvice  sa biserima, od medicinskog čelika ili antialergijskog metala, ogrlice sa akvamarinom, srebrom, mramorom, sodalitom i drugim poludragim kamenjem.

UKRASNI PREDMETI OD MASLINOVOG DRVETA – Oliver će vam pomoći u prostiranju blagdanskog stola sa predivno izdubljenom zdjelom, solenkama  i flašicama za ulje i ocat  umetnutima u postolje od jedinstvenog komada maslinovog drveta. Daske za rezanje i serviranje od maslinovog drveta, kuhače, noževi za maslac i gljive, otvarači za flaše, kemijske olovke na stalku i flaše sa čašicama za aperitiv na postolju od maslinovog drveta čine sjajne poklone za naše muške pripadnike obitelji i prijatelje.

ODJEĆA ZA ŽENE – Obucite se u novi Streetwear stil Sugar Free Fashion, modele tunika-haljina sa umetcima od nojevog perja, opustite se u modernoj Tie Dye trenirci  ili poklonite prsluk sa ručno našivenim perlama na džepovima. A uskoro će dobro doći i prilagodljivi pojas sa plisiranim umetkom da malo prikrije „posljedice“ blagdana.

UNIKATNA ODJEĆA ZA ŽENE – Ako poželite nešto ekskluzivnije, provjerite unikatne Dorine kapute.

ZIDNE DEKORACIJE – Uvijek je dobro pokloniti nešto lijepo, ali i iskoristivo, a Drveni Krović vam tu može pomoći sa svojim dekoracijama koje se sjajno uklapaju na zidove od dječjih soba, preko kuhinja,  do predsoblja.

KUGLICE ZA BOR – A s obzirom da više boravimo kod kuće, možemo se počastiti i malo ranije krenuti sa ukrašavanjem. Kuglice Koogle sa anđelima, perjem, Orašarom i Djedom Mrazom su prekrasne dekoracije čak i ako nisu obješene na bor.

Unikatne zlatne i srebrne Svarun 4U  kuglice, ručno iscrtane i oslikane, mogu se uklopiti u svaki interijer, složiti na adventski vijenac ili objesiti na božićno drvce, a bilo bi lijepo i nekome ih darovati.

Nekako mi se čini da bih se i na ovaj način božićnog shopinga mogla naviknuti.

Vaša Svarunica

Back to list