Dragi svi,

ako ovo čitate, znači da ste već otkrili Svarun World i njegove ljepote, a dovoljno Vas je zainteresirao da istražujete dalje. Pa krenimo…

Zovem se Anera i već tridesetak godina bavim se modom, dizajnom i lijepim stvarima koje nas okružuju. Šivala sam, kreirala, crtala i farbala, šmirglala, lijepila, sprejala i oslikavala. Koliko god sam uživala (i još uživam) u onome što sama izrađujem, još više cijenim i divim se tuđoj kreativnosti i domišljatosti.

Pokazati ću vam unikatni nakit, predivnu odjeću, predmete od stakla, drva i keramike objedinjene u kategoriji „Unikatni hrvatski proizvodi“.

Kod Eldara možete pronaći izuzetno kvalitetnu i lijepu tursku posteljinu.

I, naravno, nešto o mojoj najvećoj i najstarijoj ljubavi, modi. Što i kada nositi, kako pronaći i njegovati svoj stil, uklopiti novitete, a ne biti pomodna i sve drugo čega se možete dosjetiti, a da ima veze s modom. 

Prošarano pokojom crticom iz povijesti i začinjeno uređenjem doma ili ureda, ponudit ću Vam svoja saznanja, iskustva i ideje.

ZAŠTO JA I KAKO VAM MOGU POMOĆI

Da se ovih par crtica ne bi pretvorilo u životopis, posložit ću samo par činjenica zbog kojih me možda zatrebate.

Imam 50 g. i završila sam Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu. Cijeli svoj profesionalni život provela sam u modi i odijevanju. Radila sam sa ženama svih dobnih skupina, različitog izgleda, potreba i želja, od ležernih, čak i skromnih, pa do raskošnih i izuzetno zahtjevnih evenata.

Mogu vam pomoći pri Vašem svakodnevnom izgledu, željama za kongres ili izlaganje, vjenčanje iz snova, nadopuni i osvježenju onoga što već sami znate ili potpunoj promjeni i remakeu Vašeg izgleda.

Radila sam u kreiranju i šivanju odjeće po mjeri za razne prigode i tu sam usavršila poznavanje ženskih proporcija i uvježbala „oko“ do te mjere da Vam sa sigurnošću mogu predložiti ono što će vašoj figuri najbolje pristajati od samog modela i kroja odjeće, preko nakita i torbe, pa sve do, ako je potrebno, boje kose.

Sudjelovala sam u velikim projektima poput Danijele Martinović na Dori i Eurosongu (dok je to natjecanje još bilo izuzetno popularno) te njenom odijevanju više godina, kreiranju odjeće za niz drugih estradnih i javnih ličnosti ili za žene koje su se našle pred izazovom poput vjenčanja u Rimu kojeg obavlja sam papa, prisustvovanja dodjeli Nobelove nagrade ili Novogodišnjem koncertu u Beču.

Ako ovo čitate, vjerojatno nemate vremena sami se pozabaviti svojim izgledom, možda ste preplavljeni svom silom mogućnosti koje se nude ili samo trebate nekoga da vas pogurne u pravom smjeru.

Bez obzira što je od toga, ovdje sam da Vam pomognem.

Javite se, pišite i pitajte na anera@svarunworld.hr

Čitamo se

Anera Banovec
mag.ing.techn.text.

Javite mi se sa svim pitanjima